Inlog gegevens controleren...


 
Veldkamp Keukens Zakelijk: Groothandel in inbouwapparatuur en keukenapparatuur
Op zoek naar een projectkeuken of inbouwapperatuur voor uw project? Wij helpen interieurbouwers, aannemers en architecten graag met het plaatsen van projectkeukens inclusief keukenapparatuur. Ook kunt u bij ons slagen voor keuken inbouwapparatuur.
Project keukenapparatuur
 
Zakelijk klant worden?
 

Uw zakelijk partner voor keuken inbouwapparatuur

Veldkamp Keukens is dé groothandel voor keuken inbouwapparatuur en accessoires van bekende merken. Word zakelijk partner van Veldkamp Keukens door u met KvK en btw-nummer aan te melden via henk@veldkampwitgoed.nl. Na het ontvangen van uw inloggegevens kunt u direct overgaan tot inkopen.

Om te garanderen dat u het juiste advies aan uw klanten kunt geven over de inbouwapparatuur, zorgen wij voor:
  • Persoonlijk advies
  • Offerte binnen een uur
  • Concurrerende prijzen
  • Bezorging op locatie bij uw klant
  • Mogelijke betalingstermijn van 30 dagen
  • Eigen bezorgdienst

Alle A-merk keukenapparatuur bij de groothandel van Veldkamp Keukens

Veldkamp Keukens levert alle A-merken witgoed en keukenapparatuur tegen scherpe prijzen. Staat het gewenste product niet op onze webshop, neem dan contact op voor een offerte op maat. Daarbij worden uitstekende garantievoorwaarden geleverd en ook na de garantietermijn kunt u nog bij hen aankloppen, want bij Veldkamp is klant nog koning.

 

Zakelijk inbouw keukenapparatuur inkopen voor thuis, kantoor of project

Bent u op zoek naar witgoed en keukenapparatuur voor thuis, kantoor of project? Veldkamp Witgoed & Keukenapparatuur heeft 20 jaar ervaring met het leveren van keukenapparatuur en werkbladen voor de zakelijke markt. Denk daarbij aan horeca, Interieurbouw, Vakantieparken, Zorginstellingen en kantoren. Henk Veldkamp vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Mail voor de mogelijkheden naar henk@veldkampwitgoed.nl of bel 085-0062064